Logo

Bent u op zoek naar een nieuw logo voor uw vereniging, sportclub, eigen zaak, … of heeft u toch liever een eigen huisstijl? Dan bent u ook hier aan het juiste adres! Ik ontwerp voor u een professioneel logo en/of huisstijl aan een bijzonder scherpe prijs. Na een verkennend gesprek en rekening houdend met uw voorkeuren en opmerkingen wordt een ontwerp uitgewerkt en opnieuw aan u gepresenteerd. Deze wisselwerking gebeurt zo vaak als nodig (binnen de mate van redelijkheid). Klant is immers koning!

De prijs voor het ontwerpen van een logo en/of huisstijl omvat zowel de presentatie van de verschillende ontwerpen, dit door gebruik te maken van kleurvarianten, als enkele uitgewerkte toepassingen van het logo en/of huisstijl op briefpapier of een naamkaartje.* De juiste vraagprijs kan pas bepaald worden na een eerste verkennend gesprek (indien enkel het reeds bestaand logo uitgewerkt dient te worden tot een zuiver beeld zal deze 100 euro bedragen).
* In de service inbegrepen:
  • aanlevering ontworpen logo met of zonder baseline
  • aanlevering ontworpen logo in kleur, grijstinten en/of zwart/wit (naar wens)
  • aanlevering van het ontworpen logo in verschillende afmetingen en bestandsformaten zoals PDF, EPS, TIFF, GIFF, … (drukklaar)
  • aanlevering van het ontworpen logo in combinatie met enkele huisstijltoepassingen zoals naamkaartjes, briefpapier, briefomslag
Van ontwerp tot realisatie: uw logo is in creatieve handen!
Nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik sta u graag te woord om samen tot een oplossing te komen!

ENKELE REALISATIES

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.